Bejelentés


Artemisinin Artemisinin


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Cannabis Sativa Cannabionid Oil 200ml

Cannabis Sativa Cannabionid Oil

Medicannabis olaj

 

 

Mely területen ismert jótékony hatása?
- Különösen az idegalapi (neurotikus) fájdalommal járó krónikus betegségek tüneteinek csillapítása (pl. sclerosis multiplex)
- Menstruációs görcsök enyhítése
- Ízületi gyulladással járó tünetek enyhítése
- Epilepszia
- Parkinson-kór
- Glaukóma (zöldhályog)
- Depresszió
- Ízületi gyulladás (Rheumatoid arthitis)
- Psoriazis
- Bőrgyulladások
- Köhögéscsillapítás
- Dystonia (izomtónus rendellenesség)
- Sportolás utáni izomregenerálásban

- Csökkenti a koleszterinszintet
- Eredményesen csökkenti a vérnyomást és helyreállítja a vérkeringést
- Javítja a szervek működését, az immunrendszert

Az egyedüli magolaj, amelyben szinte nincsenek telített zsírsavak, viszont közel 90%-ban telítetlen zsírsavakból áll. Linolsavat (omega-6) 50-60%-ban, alfa-linolénsavat (omega-3) 15-20%-ban tartalmaz. Ez a linolsav/linolénsav arány megfelel az esszenciális zsírsavak napi beviteléhez javasolt mennyiségnek és ebben az összetételben egyedülálló a természetben. A linolsav és az alfa-linolénsav mellett a kendermagolaj kb. 2-6% gamma-linolénsavat (GLA) tartalmaz.

Az esszenciális zsírsavak gyulladáscsökkentő hatásúak, immunsejteket vonzanak a sérült helyhez. Megakadályozzák a vérrögök képződését, elősegítik az érfal rugalmasságának megőrzését, ezáltal javítják a vérkeringést, és a normál vérnyomás megtartását. A telített zsírsavak helyettesítése telítetlen zsírsavakkal kedvezően hat a vér összkoleszterin-szintjére, valamint a triglicerid szintre is. Cukorbetegség esetén segítségül hívhatók a szövődmények kialakulásának megelőzésében.

A Medicannabis olaj összetevői: hidegen sajtolt kendermag olaj, vörösszõlõmag olaj, dióolaj, lenmagolaj, mákolaj, E-vitamin -acetát (50%).

Hatóanyag napi adagban (5 ml)

E-vitamin

6 mg RDA 50%

Kendermag olaj

4,25 ml

Vörös szőlőmag olaj

0,5 ml

Dióolaj

0,085 ml

Lenmagolaj

0,085 ml

Mákolaj

0,08 ml

Omega 3 zsírsav

840,65 mg

Omega 6 zsírsav

2769 mg

Omega 9 zsírsav

660,1 mg

 


Felhasználási javaslat:  5 ml naponta.

 

 

Bővebben a kendermag olajról:

 


Egy évtizeddel ezelőtt a kutatók olyan receptorokat fedeztek fel az agyban, amelyekbe a cannabinoidok pontosan beleillenek, mint kulcs a zárba. Ezeket a receptorokat elsősorban a központi idegrendszerben és az immunrendszer elemeiben mutatták ki.
A legújabb kutatások középpontjában a cannabis-szerű anyagok az ún. "endogén cannabinoidok" állnak. Ezeket a vegyületeket a szervezet önmaga is képes előállítani. Az agyban olyan fontos rendszert alkotnak, amely segítségével az agysejtek egymással kommunikálni képesek, finomhangolást végeznek azokban az idegkapcsolatokban, amelyek a memóriáért és más tudatfolyamatokért felelősek. Az agy " természetes cannabisa" perc-mennyiségekben van jelen, és hatása nagyon kicsiny. Az agy által előállított "cannabis" elengedhetetlenül fontos a mindennapi gondolatokhoz, olyan kémiai anyag, amely kihat a mozgást, a gondolatokat és az észlelést magába foglaló testi funkfciók legfontosabbjaira.

Miért nem illegális a kender (Cannabis sativa)?
A nemesített hibrid kendermag (Cannabis sativa = "hasznos kender") nem tartalmaz THC-t, ezért tudatmódosító hatással nem, viszont megszámlálhatatlan értékes élettani hatással rendelkezik. A termék nemesített, az európai szabályozásnak megfelelo kender kivonata.

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!